Over mij

OVER MIJ

Wie ben ik?

Foto Imre Bunnik

Mensen begeleiden vormt de rode draad in mijn leven. Mensen mogen helpen en ondersteunen bij uitdagingen in hun leven maakt mij gelukkig en dankbaar. Dankzij diverse beroepsopleidingen, mijn levenservaring en mijn persoonlijkheid ben ik goed in staat om contact te maken met mensen. Ik kan mij goed inleven in hun situatie en daardoor lukt het mij om mensen te inspireren en te motiveren op een manier die het beste bij hen past. In mijn praktijk werk ik met jongeren en volwassenen.

Centraal in mijn manier van werken staat de visie dat mensen verbonden zijn met elkaar. Evenals de overtuiging dat lichaam en geest als één geheel zijn en dat iedere ervaring ertoe doet. Tijdens de counselingsessies ontstaat er, vanuit een veilige omgeving en respect, echt contact. Je mag er zijn zoals je bent!

Ik ben geschoold in transpersoonlijke psychologie, NLP en natuurgeneeskunde en bovenal gevormd door wat het leven te bieden heeft.

Als (trans)persoonlijk counselor ga ik samen met jou op zoek naar patronen in gebeurtenissen, ervaringen in jouw leven en gaan we op zoek naar de rode draad daarin en de betekenis die je eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer?  Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je op jouw leven?

Graag wil ik je helpen om meer zicht te krijgen op wat werkelijk van belang is voor jou en hoe je betekenis kunt geven aan de gebeurtenissen, waardoor je meer grip kunt krijgen op je levenssituatie.

Graag draag ik bij aan je welbevinden en persoonlijke groei.

Imre Bunnik

REFERENTIES

Wat anderen over mij zeggen...

Imre is een zeer fijne gesprekspartner. Hij neemt goed de tijd voor je (een uitloop van een half uur? Geen probleem!) en heeft oprechte interesse. Iets dat zeker niet altijd vanzelfsprekend is in dit beroepsveld. Hij bereidt zich goed voor op iedere sessie, waardoor ik geen moment het idee heb ‘zomaar een client te zijn’.

De dynamiek tijdens een sessie is natuurlijk en fijn. Imre laat je praten en luistert écht naar je. Maar verwacht geen ja-knikker. Op de juiste momenten neemt hij de regie van je over en houdt hij je op doeltreffende wijze de gewenste spiegel voor.

Zijn behandelingen of gesprekken kennen enerzijds een gedegen basis, maar komen niet zomaar uit een boekje. Dat hij legio inspirerende boektitels kan aanraden is dan weer gunstig. Imre’s therapievorm is wat mij betreft niet in een hokje te stoppen. Zweverig? Zeker niet! Huis-tuin- en-keuken-psychologie? Ook niet! Ga het gewoon ervaren zou ik zeggen, maak vooral eens kennis. O ja. En de koffie is uitstekend!
Merijn(39)

 

Elk gesprek nieuwe inzichten en een licht gevoel

Imre bezit een talent om in korte tijd het grotere plaatje bij mijn hulpvraag te zien en weet me met tact- en liefdevolle begeleiding tot de kern daarvan te brengen.

De gesprekken zijn van een bepaald soort lichtheid die heel aangenaam is en zijn praktijksetting is comfortabel. Een beetje alsof je bij een goede, wijze vriend langsgaat.

Gelijktijdig weet Imre goed mijn draagvlak in te schatten en waarborgt hij ten alle tijde de vrijheid en veiligheid om mijn stukken in een voor mij passend tempo te doorlopen en delen.

Eigenlijk verlaat ik elk gesprek met nieuwe inzichten en een licht gevoel!
Guusje (30)

OVER MIJ

Wat anderen over mij zeggen

Susan Wevers
Susan Wevers
2022-06-25
Geverifieerd
Imre biedt altijd een luisterend oor. Hij wil écht weten hoe het met je gaat. Hij geeft je de ruimte om je verhaal te doen in een veilige omgeving. Bovendien vraagt hij door als je zelf niet goed de vinger kan leggen op wat er speelt, zodat je zelf tot de kern kan komen. Dat maakt hem als mens én als coach/counselor een heel prettig persoon.
Fangky Lim
Fangky Lim
2022-06-24
Geverifieerd
De rust en de veiligheid die Imre je biedt zijn van zo'n aard dat je je helemaal open durft te stellen. Hierdoor wordt de mogelijkheid om werkelijk tot de kern te komen voor jouzelf zichtbaar en bereikbaar. Imre neemt je hierbij op professionele, respect- en liefdevolle manier mee op pad om te arriveren bij je eigen antwoorden.
P “Mutsje” V
P “Mutsje” V
2022-06-13
Geverifieerd
Na twee gesprekken was het voor mij duidelijk wat ik moest veranderen om de boel weer op de rit te krijgen. Goede feedback, ik zou zeker terug komen als het nodig is. Danny
Sally Boekhouder
Sally Boekhouder
2022-05-15
Geverifieerd
Bij Imre voel ik me veilig en gehoord; hij biedt een helpende hand, is integer en deskundig. Zijn stijl van coachen is warm, liefdevol en vooral respectvol. Tijdens onze gesprekken zag hij snel de kern van de betreffende issues en inspireerde mij tot eigen inzichten. Ik beveel Imre van harte aan.
palamnaeus fullvipes
palamnaeus fullvipes
2022-03-31
Geverifieerd
Een zeer bekwame vakan op zijn gebied heb de gespreken met rust en vertrouwen gehad zonder te oordelen mocht het nodig zijn weet ik waar ik heen ga
John Verhage
John Verhage
2022-03-18
Geverifieerd
De gesprekken met Imre heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is kundig, empathisch, open minded en gaf mij de handvatten die ik nodig had om aanpassingen te maken in bepaalde denkpatronen.
Wessel Scholing
Wessel Scholing
2022-03-11
Geverifieerd
Van Dijkjes Games
Van Dijkjes Games
2021-10-26
Geverifieerd
Een goede tijd gehad bij Imre. Het was fijn om met hem te praten en hij luisterde met aandacht. Een hoop goede tips gekregen om meer positief het leven te bekijken. Bedankt en succes met alles!
Ronja Franse
Ronja Franse
2021-07-12
Geverifieerd
Het gesprek met Imre ervoer ik als een gesprek met een dierbare vriend. Ik voelde me gezien, gerustgesteld en geïnspireerd. Daar waar ik mezelf te kort vond schieten, zag hij kostbare kwaliteiten. Dat vind ik een groot talent van Imre: hij maakt de kern van beperkende overtuigingen kenbaar door deze met diepe interesse en oprechte enthousiasme te benaderen. Hierdoor bleven we niet hangen in de overtuiging, maar ging er een deur open vol nieuwe mogelijkheden. Zijn frisse houding ten opzichte van het leven straalt van hem af en zijn kennis reikt ver. Ook in spiritueel opzicht. Ik vind hem hierin zeer uniek! Een gesprek met Imre is voor eenieder die behoefte heeft aan een verrijkend perspectief en een warme steun in de rug. Ik kom zeker terug!