Hulpvormen

BEGELEIDING

Ieder mens is uniek

Ieder mens en iedere situatie is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. Samen gaan we bekijken wat voor jou de juiste aanpak is. 

THEMA'S

Hoe kan ik jou helpen?

Coaching & Counseling

Coaching & Counseling zijn vormen van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een-relatie. Het leven kan soms best lastig zijn en voor uitdagingen zorgen. Dan kan het heel fijn zijn om samen met iemand jouw ervaringen en mogelijkheden op een rijtje te zetten. Ieder mens en iedere situatie is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. Samen gaan we bekijken wat voor jou de juiste aanpak is. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is heb ik een aantal thema’s uitwerkt.

Meer informatie

Therapie

Iedereen maakt in zijn leven dingen mee, die veel impact hebben. Gebeurtenissen die soms moeilijk te begrijpen of te accepteren zijn. Psychosociale Therapie en Transpersoonlijke Therapie zijn laagdrempelige vormen van individuele psychologische hulpverlening. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en nieuwe vaardigheden.

Meer informatie

Werken aan je relatie

Als je partner en jij kilometers van elkaar verwijderd lijken, jullie vaak ruzie maken en er een gevoel van onbegrip heerst kan relatietherapie jullie weer dichterbij elkaar brengen. Tijdens de gesprekken zullen jullie samen problemen oplossen, niet alleen door verandering maar ook door acceptatie van de onderlinge verschillen. Fijn is het als jullie met een beter gevoel in jullie relatie staan.

Meer informatie