Coaching

THEMA

Coaching & Counseling

Life Coaching

Life Coaching gaat over het alledaagse leven en heeft tot doel om je te helpen evenwicht en balans in het leven te brengen. Het leven kan lastig en uitdagend zijn. Eenzaamheid, stress, relatieproblemen, conflicten met anderen of jezelf, problemen op je werk of op school en bijvoorbeeld het verlies van dierbaren zijn gebeurtenissen waarmee we allemaal te maken kunnen krijgen. Soms lijkt het zelfs of alle problemen zich opstapelen en gebeurtenissen je overkomen. Dan kan het heel fijn zijn om samen met iemand jouw ervaringen en mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Meer informatie

Coaching Spiritualiteit in de Praktijk

Ben je bewust bezig met je spirituele ontwikkeling? Dan kan het soms lastig zijn om met de aardse realiteit geconfronteerd te worden. Bewustzijnsgroei roept vele vragen op. Hoe ervaar ik vrijheid in een wereld die van alles van mij verwacht? Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Welke gaven en talenten heb ik? Wat is mijn spiritueel ideaal? Hoe stem ik mijn spirituele waarden af in het aardse leven en hoe kan ik mijn idealen toepassen?

Meer informatie

Counseling Hooggevoeligheid (HSP)

Ben je heel gevoelig? Verlies je veel energie in contact met andere mensen? Schrik je gemakkelijk en vermijd je liever drukke feestjes? Sommige mensen zijn heel gevoelig en ervaren de wereld op een andere manier. De wereld kan dan overweldigend en soms beangstigend zijn. Ben je hoogsensitief dan is het goed als je leert begrijpen wat het effect van hoogsensitiviteit op jou en je omgeving is, je leert je staande houden in een overweldigende maatschappij en dat je jouw gevoeligheid leert gebruiken om je leven te verrijken.

Meer informatie

Counseling Buitengewone Ervaringen

Soms hebben mensen ervaringen die niet lijken te passen in het normale wereldbeeld. Spontane transcendente of mystieke ervaringen, telepathie (helderziend, -horend en -voelend), uittredingen en visioenen. Wanneer je dit meemaakt, kan dat heel heftig of beangstigend zijn. Waarom ervaar ik deze dingen? Belangrijk is het om rust en een basis te vinden in jezelf en je te realiseren wie en wat je bent. Hoe zouden jouw buitengewone ervaringen in je leven, jou verder op weg kunnen helpen?

Meer informatie